Meteen naar de inhoud

Slapen

Natuurlijk kun je in de stad in allerlei hotels terecht; allicht kun je ook bij oude vrienden terecht.

Ben je op zoek naar het ouderwetse studentengevoel dan raden we je aan eens te kijken bij www.steeinstad.nl . Om je een beeld te vormen laten we ze even zelf aan het woord:

Stee in Stad is overnachten in de wijk. In drie bovenwoningen in de Groningse Korrewegwijk zijn negen kamers op een bijzondere manier ingericht. Geen één kamer is hetzelfde. Leer Groningen kennen vanuit een ander perspectief of logeer gewoon lekker dichtbij vrienden in de wijk. Ervaar de stad op een andere manier en wordt voor even wijkbewoner.

Stee in Stad is een werkervaringsproject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en vrijwilligers. De receptie is ondergebracht in een voormalig buurtwinkelpand. Als je bent ingecheckt krijg je een plattegrond en de sleutel. Een medewerker wijst je de weg naar je tijdelijke woning op hooguit vierhonderd meter afstand van de receptie. En daar begint direct je ervaring met logeren in de wijk. Je hebt bijvoorbeeld gewoon buren! Met de overige hotelgasten ben je de tijdelijke bewoner van een woonhuis in een wijk.

Tenslotte hebben we nog de volgende aanbieding in petto: mocht je een kamer bij Stee in Stad gaan boeken vergeet dan niet EGBC bij je reservering te vermelden; je kunt dan – gedurende je verblijf – gratis gebruik maken van de ‘Stee-in-Stad’ fietsen !